Complete website

Een complete website inclusief:
  • Vormgeving naar uw eigen stijl
  • Standaard tekst pagina's
  • Een portfolio of foto album
  • Contact formulier
vanaf

€349,-

Webdesign

Een website is een visite kaartje van uw bedrijf. Het geeft potentiële klanten een eerste indruk. In deze tijd van economische crisis willen we allemaal onze kosten zo laag mogelijk houden. U heeft al een website vanaf € 349,-. Deze website is zeer eenvoudig uit te breiden met meerdere en diverse soorten pagina's. 

Wij onwikkelen al onze websites in Umbraco. Umbraco is een opensource content management systeem (CMS) dat is ontwikkelt in Microsoft .Net en werkt met Microsoft SQL Server databases. Umbraco biedt veel standaard functionaliteit voor de meeste wensen. Daarnaast beschikt Umbraco ook over veel uitbreidings mogelijkheden zodat wij al uw wensen hierin kunnen realiseren.

Mocht het toch zo zijn dat uw wensen niet geheel naar wens in Umbraco gerealiseerd kunnen worden, dan kunnen wij ook een maatwerk applicatie voor u bouwen. In dit geval zullen wij samen met u al uw wensen inventariseren en uitwerken tot een functioneel ontwerp. Zo beschikt u altijd over een website die uniek voor u gemaakt is!

Heeft u interesse in een website of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.