Maatwerk

Altijd een oplossing voor al uw bedrijfsprocessen door
middel van een speciaal ontwikkelde applicatie!

Software

Wat is maatwerk software. Het woord zegt het eigenlijk al. Software op maat gemaakt. Meestal denkt men bij maatwerk software meteen aan grote en complexe  pakketten. Voor grote pakketten is maatwerk een enorme investering om dat u als klant de enige gebruiker bent en daardoor de volledige kosten moet betalen. Er zijn heel veel standaard software pakketten op de markt die voor veel doelgroepen nagenoeg alle functionaliteit bieden waar u naar op zoek bent. Voorziet een standaard pakket niet voor 100% aan uw wensen dan kunt u door middel van maatwerk de gewenste uitbreidingen realiseren. Hierdoor blijft de investering laag en heeft u toch wat u wilt.

Maar dat is zeker niet de enige toepassing voor maatwerk software. Maatwerk is zeer geschikt om dagelijkse handelingen die u herhaaldelijk uitvoerd te automatiseren. Deze handelingen nemen ongemerkt heel veel tijd in beslag en kunnen foutgevoelig zijn. Door deze handelingen te automatiseren is de kans op fouten nihil en houdt u tijd over voor uw overige werkzaamheden.

Maatwerk kent vele vormen. Van losse programma's tot plug-ins in programma's als Microsoft Office. Een mooi voorbeeld van een Excel plug-in is het opslaan van Excel documenten in een speciale opmaak. Dit zijn vaak meerdere handelingen die u in een vaste volgorde moet uitvoeren. Dit zou natuurlijk vele malen makkelijker zijn als dit met 1 druk op een knop klaar zou zijn.

Heel veel programma's beschikken tegenwoordig over een zogenaamde API. Dit houdt in dat het programma functionaliteit biedt voor integratie van plug-ins van derden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met een API.

Heeft u interesse voor een maatwerk oplossing of wilt u weten welke processen in uw bedrijf ideaal zijn om te automatiseren? Neem dan contact met ons op.